Om oss

Kreativ Belysning AS leverer belysning til hjem og hytte samt profesjonell belysnign til næringslivet. Med fokus på kvalitet og design er vårt mål å hjelpe kundene våre med å velge belysningen som passer best i hver enkelt situasjon. Vi tilbyr løsninger for inne- og utendørs belysning i tillegg til et stort utvalg LED belysning.

Vi har opplevd en sterk, positiv vekst og har i dag fornøyde kunder i hele landet. Vi har vært heldige og hjelpe restauranter, hotell, kontor og privatkunder med valg av belysning. Sammen med våre leverandører og samarbeidspartnere står vi klare til å hjelpe enten du trenger en ny lyspære i kjøkkenlampen eller har et større belysningsprosjekt.

I et land med en lang mørketid og stort behov for belysning er det mange  grunner til at lys er viktig. Riktig belysning kan gi en god atmosfære, trygghet, velvære, glede og et mer behagelig miljø.

Vårt mål er å levere nettopp dette og at du alltid skal bli fornøyd når du handler hos oss! Vi har en visjon om å bli best, derfor kan du forvente følgende av oss:

Kvalitet. Som en norsk leverandør er det viktig for oss å levere den høye standarden som forventes av våre kunder. Alle våre produkter er selvfølgelig godkjent for bruk i Norge.

Service. Uansett om du handler på nett eller direkte er service viktig. Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål om produktene, spør oss da vell! Vi er tilgjengelig på telefon eller mail.

Oppdatert sortiment. Vi følger nøye med på ny teknologi og moderne design. Vi legger stadig ut nye produkter i nettbutikken.

Informasjon. Vår ambisjon er å formidle tilstrekkelig med informasjon. Derfor forsøker vi å legge ut gode produktbilder/-videoer, forklarende tekster og ellers holde vår nettbutikk så “ryddig” som mulig.

Trygghet. I tillegg til at du alltid har 14 dagers angrerett på alt du kjøper hos oss er vi alltid tilgjengelig dersom det er spørsmål. Vi legger stor vekt på å gjøre en god jobb og holde det vi lover slik at du blir fornøyd!

 

Vi har leverandører i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, England, Nederland, Polen og Kina. Noen av produktene sendes også direkte fra leverandør for å tilby raskere levering.