Om oss

Kreativ Belysning er en norsk produsent av lineær LED belysning og har siden oppstarten i 2015 jobbet målrettet for å utvikle de beste og sikreste LED-stripene på markedet.

Vi satser på ny teknologi, høy kvalitet og innovative løsninger og ønsker å skape verdi for kundene våre gjennom løsninger som sparer tid, miljø og penger. 

Kvalitet
Som en norsk leverandør er det viktig for oss å levere den høye standarden som forventes av våre kunder. Alle våre produkter er selvfølgelig godkjent for bruk i Norge.

Service 
Uansett om du handler på nett eller direkte med oss, er service viktig. Finner du ikke det du leter etter eller har spørsmål om produktene så spør oss gjerne! Vi er tilgjengelig på telefon eller mail. Det er også mulig å komme innom for en prat.

Sortiment
Vi følger nøye med på ny teknologi og moderne design. Vi legger stadig ut nye produkter i nettbutikken slik at vi alltid har et oppdatert og innbydende sortiment.

Informasjon
Vår ambisjon er å formidle tilstrekkelig med informasjon. Derfor forsøker vi å legge ut gode produktbilder/-videoer, forklarende tekster og ellers holde vår nettbutikk så “ryddig” som mulig.

Trygghet
I tillegg til at du alltid har 14 dagers angrerett på alt du kjøper hos oss er vi alltid tilgjengelig dersom det er spørsmål. Vi legger stor vekt på å gjøre en god jobb og holde det vi lover slik at du blir fornøyd!