Bilder til inspirasjon

Her har vi samlet noen av bildene vi har fått inn fra våre kunder. Dette håper vi kan bidra til inspirasjon og kreativitet!

For å teste et nytt produkt og i forbindelse med adventstiden laget vi en stjerne i eik med aluminiumsprofiler nedfelt i treverket. Innvendig brukte vi en RGBW LED stripe som enkelt styres fra mobilen og som kan skifte farger og nyanser. 

Produkt: U-Profil lavEasydim Wifi LED Stripe sett

 

Trappen er et viktig, men ofte glemt møbel i hjemmet. Her er trappen belyst med automatisk LED belysning som gir trygghet og stemning du ikke visste du trengte.  

Produkt: Automatisk trappebelysning (Home 2016 - Pakkeløsning)

 

4 stk downlights i inngangspartiet og en pen veggarmatur kan forvandle en ellers kjedelig inngang til noe hyggelig å komme hjem til.

Produkt: LED Downlights Viking 8W, Milo II GU10

 

Enkel og stilren...

Produkt: Globen Diamond bordlampe

 

Valg av kobber som materialet i lampene blir mer og mer populært. Her er en elegant løsning.

Produkt: Vita Silvia kobber, Halo Tech Defacto i Kobber og Matt Hvit

 

 

Kunden har brukt 230V LED stripe for å lage indirekte belysning langs veggen. Her er det brukt en 10cm bred eikelist som er bygget ut med avstandsklosser laget av kobberrør.

Produkt: 230V LED stripe 3000K

 

Hva med en elegant løsning for belysning av trappen? Her er det brukt LED strips under trinnene som er styrt av en dedikert kontrollenhet for å slå lysene av og på. Enkelt, sikkert og stilig!

Produkt: LED TRAPPELYS (mer info her)

 

Uteområde: For å skape et godt stemningslys uten å oftre utsikten kan dette være en smart løsning for uteområde. Her er det brukt LED strips lysende ned mot gulvet.

Produkt: 5M LED stripe sett (SMD 3528, Varmhvit, 4,8W/M)

 

Her er det brukt et enkel LED stripe sett på undersiden av rekkverket for å belyse benken nedenfor.

Produkt: 5M LED stripe sett (SMD 3528, Varmhvit, 4,8W/M)

 

En av fordelene med LED er at de kan leveres med forskjellige farger! En av våre bestselgere er RGBW LED striper, som kan levere alle farger du trenger i tillegg til tradisjonell hvit farge. Med denne kan du selv skape den stemningen du vil ha.

Produkt: 5M LED stripe sett (SMD 5050, RGBW, 14,4W/M)

 

I resepsjonsområdet på Letohallen hotell er det brukt RGBW LED striper for å skape stemningseffekt. Her styres alt av samme fjernkontroll slik at det er enkelt for de ansatte å bruke.

Produkt: 5M LED stripe sett (SMD 5050, RGBW, 14,4W/M)

 

Vi elsker at folk er kreative med lyssettingen! Her er det montert LED lys i underkant av stuebordet som kaster lys ned på gulvet under.

Produkt: 5M LED stripe sett (SMD 3528, Varmhvit, 4,8W/M)

 

 

Hva med litt storbyfølelse på kjøkkenet?

Produkt: Modulbaserte LED lister - tilpasset kjøkkenets størrelse og form

 

VINTERHAGE: Ved å skjule lyset bak gardinkassene skapes en ganske fin effektbelysning og et gjevnt lys i hele rommet. Ikke minst ser det bra ut fra utsiden også!

Produkt: LED stripe sett (SMD 5050, Varmhvit, 7,2W/M)